Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ



Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε και με της ευκαιρία των μεγάλων γιορτών της Χριστιανοσύνης, η βοήθεια και η συμπαράσταση όλων μας σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης και βλέπουν κατάματα τη φτώχεια  και την έλλειψη των πολύ αναγκαίων, είναι μια κίνηση ανθρώπινη αλλά και διδακτική για τους μικρούς μαθητές μας.
Το σχολείο μας διοργανώνει και φέτος εβδομάδα αλληλεγγύης με τη συγκέντρωση τροφίμων, τα οποία θα διανεμηθούν  στη συνέχεια σε άπορες οικογένειες μαθητών του Σχολείου μας (τα στοιχεία των οικογενειών θα παραμείνουν απόρρητα), στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και στα συσσίτια της Ι. Μητροπόλεως (Ναός Ευαγγελίστριας). Η δραστηριότητα αυτή θα ξεκινήσει την Πέμπτη 12-12-2013 έως και την Πέμπτη 19-12-2013.  

Επίσης θέλουμε να σας παρακαλέσουμε, όποια οικογένεια μπορεί, ας ανταποκριθεί και ας συμβάλλει προαιρετικά, στην προσπάθεια του Σχολείου να ενισχύσει οικονομικά με την ευκαιρία των εορτών, τις κυρίες που φροντίζουν την καθαριότητα του Σχολείου μας, Είναι γνωστό, ότι οι αποδοχές τους είναι μηδαμινές σε αναλογία με τους χώρους που περιποιούνται.  
 Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και σας ευχόμαστε, καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.
Για το Σύλλογο Διδασκόντων
 Ο Διευθυντής του Σχολείου
        ΚΩΝ. ΚΑΝΤΑΝΗΣ