Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Συμμετοχή μαθητών/τριών Δημοτικών Σχολείων στον Ημιμαραθώνιο «Μιχάλης Κούσης».


Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας ο 9ος Ημιμαραθώνιος «Μιχάλης Κούσης» προς τιμήν του αείμνηστου Μιχάλη Κούση. Η εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου θα δοθεί στη Δογρή στις 11:30 π.μ. και ο τερματισμός των πρώτων αθλητών στις 12:30 μ.μ στην Πλατεία Δημοκρατίας.
Παράλληλα με τον Ημιμαραθώνιο «Μιχάλης Κούσης», θα διεξαχθεί αγώνας δρόμου 1 km για μαθητές/τριες Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων.

ΑΦΕΤΗΡΙΑ: Κόμβος sprider (Χαρ. Τρικούπη και Γρ. Λαμπράκη). 
Ώρα εκκίνησης: 12:00 μ.μ.
ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Πλατεία Δημοκρατίας ΑΓΡΙΝΙΟ.

Ενημερώνουμε τους γονείς των μαθητών/τριών του σχολείου μας, για να μπορέσουν να συμμετέχουν τα παιδιά τους στον συγκεκριμένο αγώνα, θα πρέπει να γίνει από το γονέα, κατάθεση υπογεγραμμένης υπεύθυνης δήλωσης όπου θα αναγράφονται τα στοιχεία του (του γονέα), την οποία σας επισυνάπτουμε (δείτε εδώ).
Οι υπεύθυνες δηλώσεις συμμετοχής στον αγώνα θα κατατίθενται στο Τμήμα Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης (παλαιός σταθμός τρένου) οδός Λ. Μαβίλη μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου 2016.
Για πληροφορίες παρακαλούμε όπως απευθύνεστε στo τηλέφωνο: 2641039631 (κ. Χριστίνα Καρακώστα & Κωνσταντίνο Ρόμπολα) καθημερινά από 08:00 π.μ. έως 02:30 μ.μ. εκτός Σαββατοκύριακου.