Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Επίσκεψη αγάπης!


Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Σχολείου μας, τα παιδιά της ΣΤ΄τάξης, τις παραμονές των Χριστουγέννων, διοργάνωσαν ένα ξεχωριστό Bazaar αγάπης με φιλανθρωπικό σκοπό, σε συνεργασία με τους δασκάλους τους κ. Άννα Μπουρλή, κ. Φώτιο Κορδάτο και τη καθηγήτρια Γαλλικής Γλώσσας κ. Ζωή Γιαννούτσου.
 Έτσι την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013, επισκέφθηκαν τον εθελοντικό οργανισμό "Το Χαμόγελο του παιδιού", στο Δ.Δ. Καλυβίων. Σκοπός της επίσκεψης ήταν να δουν από κοντά και να συζητήσουν με τους εκπροσώπους-εθελοντές της φιλανθρωπικής αυτής οργάνωσης και να βιώσουν την προσφορά ανθρώπων προς το συνάνθρωπο. Είχαν μάλιστα την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πνεύμα του εθελοντισμού, την ηθική και υλική στήριξη που προσφέρει ο οργανισμός σε παιδιά που στερούνται βασικά αγαθά της ζωής, για τις δεκάδες δράσεις του για τη φροντίδα και την προστασία της σωματικής και ψυχικής υγείας των παιδιών αυτών.   

    
Τα παιδιά έφυγαν με αισθήματα αλτρουισμού και τις καρδιές τους γεμάτες από αγάπη και χαρά.
Ευχαριστούμε την κοινωνική λειτουργό του "Χαμόγελου του παιδιού" κ. Νεκταρία Φελέκη, για την τόσο ουσιαστική και εμπεριστατωμένη ενημέρωση που μας πρόσφερε.
Ευχαριστούμε και τους γονείς που συνέβαλαν με κάθε τρόπο (χρήματα, ρούχα, τρόφιμα, παιχνίδια) σ΄ αυτή την επιτυχημένη εκδήλωση αγάπης των μαθητών μας.