Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Η εκδρομή του σχολείου μας.


Την προγραμματισμένη εκδρομή του πραγματοποίησε την Τρίτη 23.2.2016 το σχολείο μας.
Στο εκπαιδευτικό κομμάτι της εκδρομής μας, οι τάξεις Α', Β' και Δ' επισκέφτηκαν το Αρχαιολογικό Μουσείο Αγρινίου, η τάξη Γ' την επιχείρηση παραγωγής και τυποποίησης κρεάτων «Αϋφαντής» και οι Ε' και ΣΤ' τάξεις, τα γραφεία και το κέντρο διανομής αλληλογραφίας και δεμάτων των Ελληνικών Ταχυδρομείων στο Αγρίνιο.
Κατόπιν στο ψυχαγωγικό κομμάτι της εκδρομής, οι τάξεις Α' και Β' πήγαν στην λίμνη Τριχωνίδα, στο κατάστημα Αρχοντικό και οι υπόλοιπες τάξεις στο «Εμιλέον».
Στο «Εμιλέον» το σχολείο μας έδωσε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου με το 12ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου, στον οποίο και νίκησε με το ευρύ σκορ 8 - 2.
Παρότι βρέθηκε νωρίς - νωρίς να χάνει με 2 - 0, κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να πάρει την νίκη. Χρέη διαιτητή στον αγώνα έκανε ο γυμναστής του σχολείου μας κ. Χρήστος Πατερέκας, ο οποίος ήταν πολύ δίκαιος και αδέκαστος.
Επίσης την ίδια ώρα έκανε προπόνηση στο γειτονικό γήπεδο με χόρτο η ομάδα του Παναιτωλικού, οι παίκτες του οποίου δεν αρνήθηκαν σε κανένα παιδί να δώσουν αυτόγραφο στην ανάπαυλα της προπόνησης, κάτι που χαροποίησε όλους τους μικρούς μας μαθητές.