Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016



ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ


Οι μαθητές του σχολείου μας, με τη συνοδεία των υπεύθυνων εκπαιδευτικών της τάξης τους, πραγματοποίησαν τις παρακάτω διδακτικές επισκέψεις στις 18, 19 και 20 Οκτωβρίου 2016:

Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου, οι μαθητές της Β΄ τάξης επισκέφτηκαν  ελαιοτριβείο στην Αβόρανη και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν με βιωματικό  τρόπο, όλα τα στάδια  της διαδικασίας παραγωγής του ελαιολάδου. Στη συνέχεια επισκέφτηκαν τη λίμνη Τριχωνίδα.
Την ίδια ημέρα οι μαθητές της Α΄ και ΣΤ΄ Τάξης, επισκέφτηκαν το γήπεδο της ΠΑΕ Παναιτωλικός, περιηγήθηκαν στους χώρους του, εσωτερικούς και εξωτερικούς, γνώρισαν σημαντικές στιγμές από την ιστορία της ομάδας και στη συνέχεια επισκέφτηκαν τις αθλητικές εγκαταστάσεις «ΕΜΙΛΕΟΝ».
Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, οι μαθητές της Ε΄ τάξης, επισκέφτηκαν το εργοστάσιο παραγωγής αλλαντικών «Αϋφαντής», στη γέφυρα του Αχελώου και στη συνέχεια επισκέφτηκαν τις αθλητικές εγκαταστάσεις «ΕΜΙΛΕΟΝ».
Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, οι μαθητές της Γ΄ και Δ΄ τάξης, επισκέφτηκαν το τυροκομείο «Παπαθανασίου», γνώρισαν από κοντά τη διαδικασία παραγωγής τυροκομικών προϊόντων και στη συνέχεια επισκέφτηκαν τις αθλητικές εγκαταστάσεις «Τenis club» στο Αγρίνιο.