Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Επίσκεψη από τη συγγραφέα Βησσαρία Ζορμπά Ραμμοπούλου



Η Εβδομάδα Βιβλίου ολοκληρώνεται και κορυφώνεται την Παρασκευή 5 Απριλίου με την παρουσία της κυρίας Βησσαρίας Ζορμπά Ραμμοπούλου στον ανακαινισμένο χώρο της Βιβλιοθήκης μας.
Η Λέσχη Βιβλίου του σχολείου μας, που φέτος απαρτίζεται από 14 μαθητές της Έκτης Δημοτικού, υποδέχθηκε με χαρά την κυρία Βησσαρία έχοντας διαβάσει το βιβλίο της Το κρυμμένο εργοστάσιο παιχνιδιών. Η παρουσίαση των μελών της Λέσχης περιλάμβανε ερωτήσεις προς τη συγγραφέα και ανάγνωση αποσπασμάτων του βιβλίου της. Δεν δίστασαν να πάρουν μέρος στη συζήτηση και οι υπόλοιποι μαθητές της Έκτης ξαφνιάζοντάς μας ευχάριστα με την πληθώρα των ερωτημάτων τους.

Η αγαπημένη συγγραφέας δεν άφησε καμία ερώτηση χωρίς αναλυτική απάντηση και τα παιδιά ενθουσιάστηκαν τόσο από τη γόνιμη συζήτηση που δεν κατάλαβαν καν ότι ήρθε η στιγμή του τέλους μετά από ένα ολόκληρο δίωρο. Ολόκληρη η συνομιλία της συγγραφέως με τα παιδιά θα περιληφθεί στη σχολική εφημερίδα της Έκτης, οπότε θα μπορέσετε όλοι να πάρετε μια γεύση από όσα ειπώθηκαν. 
Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Βησσαρία Ζορμπά Ραμμοπούλου για όλες τις λεπτομέρειες περί συγγραφής που μοιράστηκε μαζί μας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά. Μέχρι τότε, καλές αναγνώσεις σε όλους μας!

Αντιγόνη Τρύπα
Υπεύθυνη Βιβλιοθηκης